Betalingsopties:

Scholen en instellingen kunnen op rekening bestellen. De betalingstermijn bedraagt 30 dagen na factuurdatum. Bij het afronden van uw bestelling graag de betalingsoptie bankoverschrijving gebruiken. Wij sturen u een factuur zodra het materiaal verstuurd wordt.

Particulieren dienen hun bestelling vooruit te betalen. In dat geval kunt u online betalen of we sturen een factuur voorafgaande aan de levering, die binnen 5 dagen betaald dient te worden. We behouden ons het recht voor om bepaalde betaalmethoden uit te sluiten.

Taalkeuze en valuta: Geheel rechtsboven op onze website kunt u zowel de taal in het Nederlands alsook de valuta in Euro aanpassen. In principe zijn alle Topic materialen ook in de Nederlandse taal beschikbaar. Voor zover van toepassing vindt u rechts naast de productafbeelding de mogelijkheid om de betreffende taalversie aan te geven.

Verzendkosten

Voor bestellingen tot 500 Euro (inclusief btw) berekenen wij 24 Euro verzendkosten. Vanaf een bestelwaarde van 500 Euro nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Deze regeling geldt uitsluitend voor zendingen binnen Nederland en België en niet voor bestellingen van ons meubilair. Graag sturen wij in dat geval vooraf een gespecificeerde offerte voor de verzendkosten.