Welkom bij Topic Montessori

Topic S.c is een familiebedrijf uit Lodz/Polen en wij voeren een uitgebreid en hoogwaardig assortiment Montessori materiaal, meubilair en algemeen educatief materiaal voor ontwikkelingsgericht onderwijs. We ontwerpen en produceren innovatieve producten voor onder andere kosmisch onderwijs en werken nauw samen met specialisten uit het onderwijsveld. 

Bijna 25 jaar geleden stonden wij mede aan de basis van de Montessori beweging in Polen en hebben we, destijds samen met Nienhuis, de onderwijsafdeling van de Maria Curie-Skłodowska-universiteit in Lublin uitgerust met een set materiaal voor de eerste Montessori opleidingen. Inmiddels is er een omvangrijke en sterk groeiende Montessoribeweging in Polen en vandaag de dag zijn we nog altijd intensief betrokken bij deze beweging. 

Op veler verzoek hebben we in 2017 besloten onze vleugels uit te slaan naar Nederland, België en de Duitstalige landen. Speciaal hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met Menno Boontje van Fazeolo Educational. Menno is al ruim 30 jaar actief in het (Montessori) onderwijs en beschikt over een omvangrijk, wereldwijd netwerk.

Ons gestaag groeiende assortiment is onderverdeeld in categorieën en relevante subcategorieën. Op die manier kunt u op overzichtelijke wijze kennismaken met onze materialen, die voor het merendeel in onze eigen fabriek in Polen geproduceerd worden. Ook importeren wij producten uit andere landen, maar we bieden uitsluitend producten aan die voldoen aan internationaal geldende kwaliteitsnormen. Verder streven ernaar om de meeste producten direct uit voorraad te leveren. Onze gemiddelde levertijd bedraagt 3-5 dagen. Onze materialen zijn uitsluitend via onze webshop verkrijgbaar, hetgeen leidt tot een zeer vriendelijke prijsstelling. 

Voor vragen zijn we, in het Nederlands en tijdens kantooruren, telefonisch of per e-mail bereikbaar. En neem gerust contact met ons op als u interesse heeft in productinformatie bij u op school. We komen graag bij u langs!

Namens het team van Topic Montessori,

Menno Boontje